Rozhovor v relácii Naši a svetoví

Zavolala mi pani Ľubica Hargašová zo Slovenského rozhlasu – Slovensko 1, že by sa rada so mnou porozprávala v jej relácii “Naši a svetoví“. Tu je zostrih toho o čom sme hovorili:
http://slovensko.rtvs.sk/clanky/ludia/79891/nasi-a-svetovi-peter-kubicka

Relácia Naši a svetoví je prestížna relácia v Slovenskom rozhlase na Rádiu Slovensko 1, ktorá prináša rozhovory a predstavenie ľudí zo Slovenska, ktorí sa nejakým spôsobom presadili a zviditeľnili v zahraničí. Učinkovalo v nej veľké množstvo mimoriadne zaujímavých hostí z rôznych oblastí vedy, techniky, biznisu, ekonómie, informačných techológiách, umenia, kultúry, spoločenského života a pod. Relácia má široký poslucháčsky ohlas a vysiela sa pravideľne v nedeľu po 15.00 hod.

Hostiteľkou a autorkou relácie je známa a dlhoročná redaktorka RTVS pani Ľubica Hargašová, ktorá je držiteľkou Výročnej ceny Literárneho fondu 2013 a Slovenkou roka 2013. V rozhovoroch v relácii Naši a svetoví prezentuje prečo jej hostí svet uznáva a tlieska im.
http://www.slovenskezahranicie.sk/sk/udalost/706/lubica-hargasova-z-rtvs-drzitelkou-vyrocnej-ceny-literarneho-fondu-2013

Ľubica Hargašová

Relácia je súčasťou aj zahraničného vysielania a stránok Úradu pre Slovákov žijúcich v zahraničí:
http://www.uszz.sk/sk/stranka/3671/nasi-a-svetovi-v-rtvs-peter-kubicka-potapac–vynalezca

Pre mňa bolo obrovskou cťou dostať toto pozvanie a byť hosťom relácie a pani Ľubici Hargašovej.

Peter Kubička